header-photo

Treballant es fa feina


Foto Romuald Gallofré

Malgrat estar en plena precampanya i escalfant motors per les eleccions, el treball del govern no s’atura. Són actuacions que veurem finalitzades d’aquí uns mesos, quan hagi passat la voràgine electoral, però que no serien possibles si ara no es comencessin. Amb el consegüent risc de ser titllats d’electoralistes. La ciutat no s’atura i el govern tampoc. Fins el darrer dia del mandat.

Per això aquests dies hem començat noves obres. Dues vinculades al Pla de Clavegueram i executades per Aigües de Mataró. Es tracta de la millora del sobreeixidor de les aigües pluvials a la platja del Varador, just davant de Can Dimas. Amb aquesta actuació, tal com es va fer l’any passat davant del restaurant Marina, es perllonga el col·lector uns 50 metres minimitzant el seu impacte sobre la platja.

L’altre actuació consisteix en la reforma del Desviament, entre el carrer Esteve Cortils i el passeig de Carles Padrós. És procedeix com en la resta de l’avinguda Amèrica, col·locant un caixó de formigó armat i reurbanitzat la part superior amb els mateixos criteris. Guanyarem en seguretat i recuperarem un espai urbà de més qualitat.

Fa temps que alguns ciutadans reclamaven la instal·lació de lavabos al Passeig Marítim. Ara es col·locaran tres mòduls, dos a la platja del Varador i un altre a la platja de Ponent. Seran els primers d’una xarxa que volem anar posant en diferents indrets de la ciutat. Poden semblar mesures petites, però que tenen la seva importància.

Accions que ara comencen i que, com l’aparcament del parc de Cerdanyola, al cap d’un mesos estaran a punt d’entrar en servei. Aleshores que diran?

Però no tot són obres. Per exemple l’ampliació i reforma del Club de Feina de l’IMPEM o la publicació de la Guia gastronòmica de Mataró que ja es pot consultar i descarregar a Internet.

El que deia, treballant es fa feina. Encara que et titllin d’electoralista.