header-photo

De campanya-13-




Acte rere acte els dies de campanya s’escolen ràpids.

Si diumenge al migdia érem a Vista Alegre, dilluns va ser un dia de tres actes.


Al matí presentació dels compromisos d’Infraestructures, amb en Manel Nadal, a la rotonda de la carretera de Mata. En Manel ens anuncia que aquest dijous GISA adjudica les obres de les noves entrades i sortides de l’autopista per Mata-Rocafonda. Una obra important que millorar l’accessibilitat dels barris de llevant i del polígon industrial. També representarà una descàrrega important dels trànsit de la plaça de França.

A mitja tarda, acte a la plaça de la Isla Cristina a Cerdanyola. Reconec que jugo a casa. Em sento còmode amb els que han estat veïns meus durant molts anys. Un repàs a la feina feta i els nous compromisos damunt la taula. Sense amagar res i sense moratòries per despistar.

Una mica més tard, acte al pati de la Presó per presentar el compromisos per la Cultura. Una llarga explicació, en un lloc tan emblemàtic que anem recuperant per la cultura i les entitats. Castellers, Armats i pessebristes s’aixopluguen sota les teulades de l’edifici d’Elies Rogent. L’eix cultural de la Riera va prenent força i es configura com un gran projecte de futur.

Avui, dimarts, acte a Rocafonda. En una avinguda Amèrica esplèndida, un nou espai recuperat per la ciutadania. Anem a Rocafonda amb els deures fets i la consciència tranquil·la. No amaguem els problemes, però tampoc estigmatitzem els barris. I un missatge ben clar: no ens rendirem. Som de la colla del “no n’hi ha prou” i treballarem incansablement per tots els barris de la ciutat. És aquell tòpic baronià: que tot Mataró sigui Mataró.

A la nit sopar amb empresaris. Una seixantena llarga de persones per presentar els compromisos amb l’economia de la ciutat. Ha estat un bona setmana amb un parell de notícies importants: el descens de l’atur i la presentació de d’empreses importants al concurs per Vallveric 1.0. On altres posen gasiveria nosaltres posem ambició de ciutat.

De fons segueix la xerrameca, que augmenta el seu to insultant i les propostes falleres sense cap concreció.