header-photo

De campanya-7-

Foto Quico Melero

Un altre dia de campanya que passa ràpid. Cal combinar-la amb el dia a dia del govern. La ciutat, ben desperta, ni para ni espera i hi ha temes molt importants per resoldre aquests dies.

Ahir al vespre, acte a La Llàntia. Compromisos concrets amb aquest barri. Aparcament, nou CAP, nou casal d’avis a la masia de ca l’Isidre, pista poliesportiva, urbanització de carrers, poliesportiu al carrer Euskadi.

Aquest matí la presentació dels compromisos amb la salut i l’atenció a les persones amb dependència. A la sala de l’Hotel d’entitats socio-sanitàries de la Fundació Hospital. Hem treballat molt aquest mandat en els temes de salut i ara arriben les concrecions.

Aquesta tarda acte al Palau. Costa entendre els que s’acosten als barris cada quatre anys i només parlen de problemes. Cal anar-hi sovint, parlar dels problemes i sobretot buscar-hi solucions. I cal parlar de les oportunitats que cal aprofitar: nous accessos a l’autopista, la biblioteca de l’Escorxador, la urbanització de la ronda Cervantes, l’aparcament del Parc del Palau, el nou casal d’avis, l’espai escènic de can Gassol, la reforma dels carrers, l’avinguda d’Amèrica, la pista poliesportiva. Tanta feina feta i tanta feina prevista. I l’esperança de la Llei de Barris.

I entrevista que publica avui el Tot Mataró. La signa en Cugat Comas i la varem fer divendres passat tot dinant en un bar del carrer Balmes.