header-photo

De campanya-8-

Foto Quico Melero

Presentació aquest migdia dels compromisos en política d’habitatges. Ens acompanya en Josep Borrel i no puc estar-me d’explicar l’anècdota que comento en el post titulat: Fulls d'estiu: on els Joseps es diuen Pepes.

Un únic, i crec que sòlid, argument: desenvolupar el Pla d’Habitatge que es va aprovar per unanimitat i que va donar com a resultat el Pacte per l’Habitatge signat per tots els grups municipals.

Un document rigorós, que fa un diagnòstic de la situació, preveu els creixements futurs i les zones on s’ha de produir. Recomano especialment la lectura del primer dels acords del Pacte. Sobta que ara alguns es desmarquin del que varen votar fa pocs mesos. Deu ser que estem en campanya.

Després dinar al restaurant del Centre Logístic de les Hortes del Camí Ral. Parlem de mil coses amb en Borrell. Europa l’entusiasma i les darreres eleccions franceses donen per parlar estona. Al final ens fa un bon discurs sobre la situació d’Europa en el context mundial.

Curiosament som l’únic partit que parla d’Europa i de les polítiques europees en el seu programa electoral. He escrit altres vegades sobre el tema i el paper que ha de jugar el món local en el procés de construcció europea.

Al vespre debat al Foment Mataroní. Organitzat per Capgros i Mataró Ràdio. Un format força interessant amb actors, músics, claca i fins i tot espontanis. Res de nou a aportar als pobres arguments. S’aprendran alguna vegada la taula del 4?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo he anat al debat, segurament el mes jove de la sala foment, on es la gent jove en aquests actes?
Els meus socialistes on eren? Jo amb ganes d'aplaudir les savies/realistes i serioses intervencions del meu alcalde, però impotent ja que un cop que ho he intentat me quedat sol i en canvi he tingut d'aguantar la claca dels peperos i convergents que per cert es felicitaven uns als altres a mes de tirar-se floretes.