header-photo

De teatre i altres coses



Vinc de la Sala Cabañes. Hi representaven un musical que han volgut titular: Assaig general. No sóc gaire amant dels musicals, però avui he pogut comprovar fins a quin punt la Sala Cabañes és capaç de mobilitzar més de cent persones per a una obra de teatre. En Toni Grané ho explica en el programa de mà:

“Text incomplet del quadern de notes del Director: penso sovint, prescindint de la falsa modèstia, que és un exemple únic de la societat civil del nostre país, del que es pot arribar a fer amb joves i nens. Un treball envers la cultura, la solidaritat, el rigor i el projecte comú. Qui diu que les noves generacions no estan motivades?”.

És, més o menys el mateix, que podria dir del col·lectiu de teatre EPMA, que diumenge passat va omplir la sala d’actes de l’institut Miquel Biada per representar “Cuidados intensivos”. Sense la potència de la Sala Cabañes però amb la mateixa il·lusió i treball. Un treball que vaig voler explicar en l’escrit que em varen demanar pel seu butlletí del més d’abril i que vaig titular “De territori a barri, de barri a ciutat”:

1 comentari:

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Que nuestro alcalde se preocupe por nuestro trabajo y nos regale con su presencia, nos llena de orgullo y nos da ánimos para seguir en la linea que nos hemos trazado de colaborar, con nuestra modestia a colaborar con la cultura de nuestra ciudad.Gracias en nombre de todos los componentes del Col.lectiu de teatre EPMA de Mataró.