header-photo

Gràcies, Jaume

Caricatura d'en Jaume Graupera
Josep Novellas, artista pintor


Aquest matí, passaven pocs minuts de les vuit, en Jaume Graupera ha vingut a parlar amb mi al despatx d’alcaldia. Em volia comunicar la seva decisió de no acceptar l’acta de regidor i per tant de no formar part del proper consistori de Mataró.

Li he manifestat el meu més absolut respecte per la seva decisió i l’agraïment per aquests quatre anys de treball per Mataró. Amb encerts i errors –Déu ens guardi d’aquells que pensen que no s’equivoquen mai- però amb entrega personal inqüestionable. En Jaume ara deixa l’Ajuntament i darrera seu queda can Xalant, la casa Arenes, la Casa de la Música popular, el Cruïlla de cultures. Projectes en els que hem treballat amb il·lusió compartida i lleialtat mútua. I per davant deixa projectes com el Museu de can Marfà, la biblioteca de l’Escorxador, la restauració de Santa Maria.

Deixa l’Ajuntament però, estic convençut, no deixa el treball –que va començar de molt jove- per a fer de Mataró una ciutat millor. Temps hi haurà per l'análisi política, avui només toca dir: gràcies Jaume per la feina feta. Un personatge peculiar, una persona valenta i honesta.