header-photo

Dies plens


Foto Romuald Gallofré

Les vacances gregues semblen ja molt lluny. Falten pocs dies per Les Santes i com és costum el món s’acaba.

Dilluns calia enllestir un munt de papers de sobre la taula. Junta de portaveus per preparar l’ordre del dia d’un Ple que serà llarg. Entre la reunió del govern i la gravació d’un programa de ràdio no arribo a casa fins ben tard.

Dimarts és dia de despatx amb regidors. Fa dies que tothom està al seu lloc, les comissions informatives en marxa i el govern treballant a bon ritme. M’escapo a veure les obres acabades del carrer Terrassa. L’estret carreró de darrera el Satorras és ara un ampli carrer, amb voreres amples, amb una vintena de noves places d’aparcament, una placeta que dona accés al futur camp de futbol, un aparcament subterrani i el pavelló Teresa Maria Roca. Ara caldrà acabar el retall que queda del Corregiment i haurem transformat definitivament aquest sector de ciutat. A mig matí recepció a l’Amaranta Fernàndez i corrent cap a Barcelona a la Junta General del Consorci Hospitalari de Catalunya. Magnífic discurs de la Marina Geli. Un parell d’entrevistes i nova recepció a esportistes. L’equip sènior de l’Iluro Hoquei han pujat a Primera Divisió. No oblido en el meu breu discurs el compromís de construir un camp en condicions per la pràctica de l’hoquei herba. Consell d’administració de Mataró Audiovisual per acabar la jornada.

Avui més reunions de treball. Un munt de coses que cal encarrilar perquè donin resultats d’aquí uns mesos. La ciutat ja respira ambient de Festa Major però ni es para ni espera.


Queda poc temps per donar una ullada a la premsa. Les transferències que arrenquen, el patetisme d’alguns que volen confondre 77.000 tones amb 125, el sou dels electes que genera polèmiques, el suport de les entitats empresarials al traçat de l’AVE. Lectures ràpides que caldrà recuperar en algun moment de la setmana.