header-photo

Tres plens


http://www.diba.cat/prem/GetBlob.asp?Id=2957Foto Eva Guillamet

Tres plens en el mateix dia. El primer a les dotze. Ple de constitució de la Diputació de Barcelona i elecció del president. Amplíssim suport a l’elecció de l’alcalde de l’Hospitalet, Celestino Corbacho, com a president de la Diputació de Barcelona. Tots els grups polítics, excepte el PP, li han donat suport. Clarificador discurs del president.

A dos quarts de dues Ple del cartipàs. Presideixo l’Àrea de Medi Ambient. Vaig a la Diputació a fer d’alcalde. A aportar i a aprendre. Des del convenciment que el treball municipalista té escenaris diferents –Ajuntament, Diputació- però el mateix objectiu de servir als ciutadans. M’il·lusiona treballar en temes de medi ambient: aigües, energia, educació ambiental, Agenda 21. Molt de treball fet i molta feina per davant.

A la tarda Ple ordinari del mes de juliol a l’ajuntament de Mataró. Ple llarg que acaba passades les dotze de la nit després de més de cinc hores de treball. La constatació de que el govern fa dies que treballa i tira endavant projectes com la nova escola Maria Mercè Marçal, la Llei de Barris per Rocafonda, la modificació urbanística de l’Eix Herrera, els pisos assistits del carrer Nuñez de Balboa o el nou equipament del carrer Tres Roques. Si afegim les temes que seran tractats a la Junta de Govern del dilluns –nova escola a cal Collut, urbanització del carrer de la Beata Maria, baixada d’en Feliu de la Penya i Sant Simó, tram del camí Ral entre el carrer de Sant Pere i carrer de les rates, nou poliesportiu al carrer Euskadi- tindrem una idea bastant exacta de la intensitat amb la que treballa ja el nou govern municipal. Al Ple d’ahir amplis acords política en les votacions dels dictàmens i elevat nivell de discussió política entre els grups municipals i nombroses intervencions dels ciutadans.

Un dia que comença abans de les set i acaba passades l’una de la nit. Intensitat amb la vista posada en Les Santes.