header-photo

Treballant es fa feina!


Mentre alguns segueixen pintant dianes metafòriques altres ens dediquem a treballar. I avui hem tingut una mostra per partida doble.


Per una banda l’inici de les obres de construcció dels nous accessos a l’autopista C-32 a Mata-Rocafonda. Semblava ben bé un colobrot sens fi. Han calgut reunions i reunions, convèncer a molts tècnics i alguns polítics. Les obres permetran completar el nus d’accés de manera que es pugin fer els quatre moviments d’entrada i sortida. El més important, però, és que quan estiguin acabades les obres, d’aquí a onze mesos, no caldrà entrar o sortir quan es ve o es va direcció Barcelona per la sortida Mataró-Oest. La plaça de França guanyarà fluïdesa en el trànsit i la mobilitat de la ciutat ho notarà de manera important.


La segona bona notícia és l’inici també de les obres de construcció de l’escola Maria Mercè Marçal al Camí de la Serra. Una escola de primària per substituir els barracons actuals i una nova escola bressol per millorar l’escolarització de l’etapa 0-3 anys. Com en el cas de l’Anxaneta i de l’Antonio Machado, l’Ajuntament assumeix la construcció de les escoles que seran finançades amb un conveni amb la Generalitat.


Entre els accessos de l’autopista i les escoles, avui han començat a executar-se a Mataró obres per un import superior als set milions d’euros. Treballant es fa feina sobretot quan es tenen les idees clares i les prioritats ben definides.