header-photo

La pissarra electoral: per llegir


Foto Gorka Lejarcegi

Alguns articles publicats a la premsa d’avui i que recomano llegir:

El Mirador d’en Joan Tapia a El Periódico, “La incomoditat de CiU”:
CiU, doncs, ha de satisfer tres ambicions: la de ministre, la de president i la de profeta. Però el risc d’apostar per tres és quedar-se sense res. I això provoca incomoditat.

El Diari de campanya de l’Andreu Mas a El Punt, “L’estiuejant feliç”:
El discurs de Pizarro és el del senyor de Madrid que a falta de platja, sent com a pròpia la de la Costa Brava. Hauria de passar a Catalunya tot un estiu. Així, quan a la seva costa els restaurants es quesin sense llum, dia sí i día també, per la falta d’inversió en infraestructures potser acabarà emprenyat i tot, i entendrà que ja hem esgotat les reserves de seny.

La Crónica d’Enric Juliana La Vanguardia, “Valencia”:
Algo debe estar pasando, puesto que el eje mediterráneo (la conexión con Barcelona y con Europa), tantas veces marginada en beneficio del discurso immobiliario y la mirada hacia Madrid, es ahora tema de campaña. El PP aboga por el eje. Y de la Vega promete conectar Valencia con Escandinavia.

El espectador perplejo de Juan Cruz a El País, “Qué memoria la de Mariano”: ¿Qué Rajoy es este? Como la patria del hombre es la infancia, que dijo Rilke, ayer quise saber qué Rajoy hay antes de este Rajoy, y hablé con su compañero de pupitre, Agustín Berruete.