header-photo

Quadernet de vacances: enyorança de castells


Foto El Punt

Amb la camisa avorrint-se a l’armari i la vista posada en Sant Fèlix, anem passant aquests dies d’agost amb poca activitat castellera. M’arriben les notícies de la diada de la Bisbal del Penedès: els vilafranquins de la camisa verda carreguen el pilar de vuit. El primer castell de gamma extra de la temporada. L’any passat el primer gamma extra va ser una torre de nou, també dels Castellers de Vilafranca, per la diada de Les Santes. Molt hauran de treballar els vilafranquins per poder fer una bona diada de Sant Fèlix. El tres de nou, només carregat a la Bisbal, els continua donant problemes i el tres de deu sembla encara massa lluny. Farien bé els de Vilafranca en no encaparrar-s’hi excessivament en aquest castell i preparar tota la resta de gamma extra: la torre de nou, el pilar de nou i potser el cinc de nou. Amb algun d’aquests castells, i veient com estan les altres colles, sortirien guanyadors de sobres de la diada del patró vilafranquí.

Caldrà veure que passa al Catllar i a l’Arboç. També caldrà estar atents a Sant Magí per veure l’estat de forma de les colles de Tarragona i esperar la tornada de vacances de Minyons i Capgrossos.

1 comentari:

Oscar Montserrat "TETE" ha dit...

Osti, si per Sant Fèlix es veu un pilar de 9 això si que serà notícia però extraordinària (imagino que et referies a pilar de 8)