header-photo

Temps de castells: dos castells inèdits




Quan la temporada semblava acabada, amb polèmiques que res aporten, arriba la diada de Minyons i la cosa es revifa de cop. Dos castells inèdits i un tomb al rànquing. Tampoc és la primera vegada que passa i això és d’agrair.

El primer castell inèdit el tres de nou amb l’agulla carregat pels Minyons. El castell al que els de Vilafranca van dedicar més esforços durant la primera part de la temporada i que al final ha estat coronat pels terrassencs. Pilar de vuit amb folre i manilles carregat i quatre de nou folrat descarregat per completar la diada dels malva. La millor actuació de la temporada dels Minyons els ha servit per reivindicar-se després d’una temporada un pèl estranya. I de pas superar la Vella en la classificació final del rànquing.

El duel barceloní sense guanyador clar però amb els borinots per davant en la classificació final i vencedors morals de la temporada barcelonina. De mèrit la inèdita torre de set aixecada per sota dels de Sants que han prioritzat per davant el cinc de vuit del que parlaven per Tots Sants. I a destacar les llenyes dels Castellers de Barcelona que no han aconseguit descarregar cap castells dels que han tirat a plaça malgrat el meritori quatre de vuit amb l'agulla carregat.

La camisa rentada, planxa i l’armari. La temporada definitivament acabada i temps de fer balanç final. Però això serà la propera setmana.