header-photo

Temps de castells: indignació!




Això és el que tot el món casteller ha sentit i expressat per la nefasta notícia, em resisteixo a anomenar-la crònica, que El Periòdico publicava dilluns de la jornada castellera de Santes i que signava F.C.

Conec personalment F.C. de moltes rodes de premsa i no entenc que li va passar pel cap per resumir el que va passar diumenge passat a la plaça de Santa Anna en un groguenc titular i nefast article. Groguenc i nefast perquè no responia a cap realitat, ni explicava res de l’actuació de les colles i a més li sobrava la referència a l’accident del 2006.


La reacció del món casteller davant una notícia que posa en el mateix sac els atesos per les llenyes que les lipotímies per la calor o el mal de cap, ha estat unànime: els fet casteller és mereix molt més de respecte informatiu i periodistes –que hi ha i de bons- que entenguin de castells, sàpiguen l’enorme esforça que totes les colles van fer a Mataró i valorin els grans castells que diumenge es van tirar a la Diada castellera de Les Santes.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Sens dubte un mal favor a fet "EL PERIODICO DE CATALUNYA" al Mon Casteller,amb la publicació d'aquest article; no ho entenc com un diari tant llegit a Catalunya, deixa de banda els Castells, quant era per mitja d'aquest rotatiu, que molta gent s'assabentava de el que es feia a les places, i en canvi si va publicar la crònica sensacionalista de el passat 27 de juliol.