header-photo

Interconnexió


Visita aquest matí d’en Màrius Rubiralta, Secretari General d’Universitat, a les obres del Tecnocampus. Sintonia total amb el projecte i amb l’estratègia de fer coincidir en el territori coneixement i empreses en una interconnexió imprescindible.

Les obres avancen a bon ritme, dins del calendari previst i amb l’horitzó del setembre del 2010. L’edifici universitari ja llueix la façana, les torres per la innovació han acabat l’estructura i l’espai per congressos ja es perfila amb els seus grans volums. La gran plaça es comença a urbanitzar amb els mar de fons. Els edificis del voltant, l’hotel i l’edifici empresarial, segueixen a bon ritme i les canonades del Tub Verd s’acosten ràpidament.

Poc a poc es va dibuixant el que ha de ser un gran parc tecnològic que situarà Mataró a punt per competir amb avantatge en els nous escenaris econòmics. Una aposta estratègica en la que cal acabar d’insistir i més encara en aquests temps d’incerteses i dificultats. Qui no es posicioni ara haurà perdut, i per molt de temps, el tren del progrés i del desenvolupament socioeconòmic.