header-photo

Amb la mateixa dedicació, il·lusió i passió de sempre



1.- Avui, més que mai, s’ha vist en aquesta sala i amb claredat meridiana qui està pel progrés de la ciutat, la creació de riquesa i d’ocupació i qui s’oposa. Als fets i a la història em remeto.

2.- Amb el màxim respecte pel que ha determinat el jutge en la interlocutòria i amb la màxima honestedat i legalitat com hem fet sempre, seguirem treballant per facilitar la vinguda del Corte Inglés a la nostra ciutat.

3.- Fent ús del nostres drets ens defensarem de les imputacions que hem estat objecte amb tots els recursos jurídics que la llei preveu.

4.- Avui, en aquesta sala, no estem en igualtat de condicions. Vostès poden parlar i argumentar sense que això tingui més transcendència que la política i la mediàtica. Les meves paraules poden tenir, a més de transcendència política i mediàtica, conseqüències jurídiques i per tant tot el que hagi de dir ja ho diré davant el jutge.

5.- L’alcalde continuarà fent d’alcalde i demà tornarà a estar, com tots els dies, a les vuit del matí al seu despatx treballant per la ciutat, amb encerts i errors, amb la mateixa dedicació, il·lusió i passió de sempre.

De la meva intervenció en el Ple d’ahir

2 comentaris:

Joan ha dit...

Benvolgut Joan Antoni, donar-te molts ànims, molta més gent estar amb tu que contra tu.
Les persones leials i honestes no han de tema rés i poden anar amb el cap ven alt, com tu as de poder anar.
La llei si es llei, demostrarà que realment ets el millor Alcalde que podem tenir.
Molta força i endevant.

laianonell ha dit...

Ànims!

Laia