header-photo

Bon dia, presidents!


En menys d’una setmana he tingut ocasió de poder saludar els tres darrers presidents de la Generalitat. Dissabte, a l’acte de beatificació del doctor Samsó, vaig fer-ho amb els presidents Pujol i Montilla. Ahir amb el president Maragall.

De fet amb el president Maragall varem poder xerrar una llarga estona mentre li ensenyava alguns dels projectes que estem tirant endavant a la ciutat. Primer va ser el Tecnocampus que poc a poc va prenent forma i que aviat serà una realitat. Més tard el parc de Rocafonda, un dels projectes de la Llei de barris, una llei creada precisament pel president Maragall i anunciada precisament en el barri de Rocafonda. Després els horts urbans del Bon Recés. Si fa tot just cinc dies entregàvem les claus, ahir molts dels horts ja estaven preparats per la sembra i en alguns fins hi tot ja creixien les mates de faves, de cebes i d’altres verdures. I en els marges floria un ametller que ens va fer recordar la poesia de l’avi Maragall. Queda temps per visitar el centre de dia de malats d’Alzheimer a Cerdanyola. Una visita especialment significativa a un centre que comença a funcionar plenament.

El president com sempre, inquiet, curiós, preguntant-ho tot i interessant-se per tot. I amb un discurs potent, desinhibit i clarivident. Malgrat tot, Maragall en estat pur.