header-photo

Ha fet sol


Foto jardinitis.com

Això a casa nostra no hauria de ser una notícia, sinó més aviat la normalitat. Però aquest any la meteorologia està una mica esvalotada i la normalitat, durant aquest febrer, han estat el fred i la pluja. Només en aquest mes han caigut 107 litres d’aigua per metre quadrat contradient totes les estadístiques que indiquen que febrer acostuma a ser més aviat sec. Podeu veure totes les dades meteorològiques a Meteo Mataró.

Però avui ha lluït un bon sol i com els cargols hem aprofitat per sortir al carrer i omplir-los de gent i de vida. I com que a més a la ciutat es celebren dos dels esdeveniments anuals que congreguen més gent doncs a bodes em convides. Precisament de bodes va una de les coses: al recinte firal del Parc Central es celebra una nova edició del Saló Boda on podreu trobar tot allò que es necessita per a un casament com cal. De casaments en començo a entendre doncs per mor del meu càrrec d’alcaldes m’he convertit en un casamenter importants: un centenar de bodes celebrades durant el 2010 ho avalen.

I a pocs metres del Saló Boda, al Parc Central vell una nova edició de la Fira de l’arbre, les plantes i els animals. Un clàssic absolut del febrer mataroní, que tornarà a desplegar tot tipus de parades de plantes i productes naturals i que com sempre comptarà amb la presència de milers de persones que miraran, badaran i acabaran firant-se.
Tot això en un dia esplèndid en el que per fi, i a l’espera de la nova borrasca, feia bo estar al carrer.

2 comentaris:

Coco Allen ha dit...

"
Per què no fa un referèndum per saber si volem un prostíbul o no? Perquè li recordo, que vostè està a aquest lloc i gana el sou que gana, graciés a nosaltres, no per obra i gràcia del esperit sant. Ens hauria de tindre en compte a nosaltres, abans que la "llei". A Mataró s'han viscut moltes injustícies i no s'ha pres la llei com s'hauria de prendre. Així que ara no em vingui amb el cuentet de la llei..

Menos lobos, Caperucita.
Mataró no es de vostè, es de tots.
Apliqui la llei, a la seva casa."

Encara estic esperant resposta senyor alcalde.
Ah, i una altre cosa. Si la majoria de las prostitutes son il·legals, també farà els mateixos esforços "per complir la llei"?

Joan Antoni ha dit...

Coco, ja t'he contestat en l'altre post. Perdona el retard.
Quan dius il·legals vols dir sense papers?
No dubtis que tancarem qualsevol prostíbul que no compleixi el que determina el decret de la Generalitat o el que es comentin delictes. Ja ho hem fet altres vegades i ho farem tantes vegades com calgui.