header-photo

Quasi tretze milions per Mataró



Exactament 12.949.099 euros que l’import total que la ciutat obtindrà del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local, una segona versió dels populars Fons Zapatero, per l’any 2010.

Avui hem aprovat a la Junta de Govern els 26 projectes que l’Ajuntament de Mataró ha presentat a aquests Fons. Podeu veure el dossier complert dels projectes presentats en la web municipal.

Una bona ocasió que volem aprofitar per tirar endavant projectes tan significatius com la rehabilitació de la nau petita de can Marfà que ha d’acollir les màquines de la Fundació Vilaseca, l’adequació de la Nau Gaudí per acollir la col•lecció Bassat. També la rehabilitació de la nau de Cabot i Barba i les gespes artificials dels camps de futbol del Camí del Mig i de La Llàntia. Tot plegat un conjunt d’actuacions per continuar posant la ciutat al dia.

Com sempre hi haurà els que diran que aquests nous Fons Zapatero no solucionen el problema del finançament local. I tant que no, però benvinguts siguin i sobretot pels 187 llocs de treball que es preveu crearan a Mataró.