header-photo

Temps de castells: i catorze pilars!


Si els Capgrossos no fóssim com som avui hauríem sortit de plaça amb una cara ben diferent. Però som com som i això ho portem als gens de la colla: ens agrada descarregar els castells. Qualsevol altra colla hauria celebrat com cal haver carregar un cinc de vuit i a més haver estat la primera colla en carregar-lo aquesta temporada. Nosaltres som així i per tant res de celebracions a plaça quan el castell cau. Cares preocupades pels companys que han rebut en la llenya i un cert desencís per no poder tirar el que teníem previst.

I és que el programa era ambiciós: cinc de vuit, tres de nou folrat, torre de vuit folrada i pilar de sis. Tot plegat ha quedat en el cinc carregat, la torre de vuit amb folre i el tres de vuit descarregats sense cap problema. I catorze pilars per celebrar els catorze anys de la colla. Tot plegat? Com si hagués gaires colles en el panorama casteller i a aquestes alçades de l’any en condicions per tirar aquests castells! Castellers de Sants (4d8, 2d8f, 3d8) i Castellers de Barcelona (4d8, 2d7, 5d7) han fet també una bona actuació aquest matí mig plujós a la plaça de Santa Maria.

Sortim d’aquesta diada d’aniversari tocats anímicament però amb el convenciment que els objectius de la temporada segueixen intactes. Assaig i treball, i seguint sent fidels al nostre estil del pas a pas, pis a pis per arribar a la gamma extra. I per arribar-hi per Santes!