header-photo

Juliol profitós


Malgrat ser un més profundament marcat per Les Santes i el començament de les vacances, aquest mes de juliol ha estat especialment profitós. Molta feina feta i algunes bones notícies com a resum d’un juliol especialment convuls per la política nacional.

Inauguració de la nau Minguell i de la reurbanització del carrer Burriac, renovació de l’enllumenat del carrer Nou i de la plaça de Santa Maria, inici de la tercera fase de les obres de rehabilitació del cementiri del Caputxins, inauguració de la reurbanització de l’avinguda del Perú.

Visites a les obres d’eliminació de barreres arquitectòniques al passos subterranis del Cargol i del carrer Jorge Juan i de les cantonades del barri de Cirera i a les obres de reforma del vestíbul del Teatre Monumental. Inauguració del nou Centre de Valorització Integral de Residus del Maresme i del nou casal de la gent gran de can Gassol.

I les bones notícies tampoc han faltat: certificat de qualitat SICTED per la platja del Varador i l’Oficina de Turisme, descens i per tercer mes consecutiu del nivell d’atur a la ciutat, reconeixement de l’Ajuntament de Mataró en el segon lloc dels ajuntaments espanyols, nou descens del índex de delinqüència, increment en un 73% de les preinscripcions a les escoles universitàries mataronines.

Podeu ampliar totes aquestes informacions a l’apartat de notícies de la web municipal.

I la darrera bona notícia ens arriba avui mateix amb el Baròmetre de la Comunicació que atorga a m1tv, la televisió pùblica comarcal, una audiència de 50.000 espectadors amb un increment de més del 6% respecte el baròmetre anterior.

En resum que pels amics de les males notícies aquest no ha estat un mes especialment bo.