header-photo

Nadals de Mataró: Innocentades

Duccio di Buoninsegna

Ja sé que no és cap cosa exclusiva de Mataró gastar innocentades el dia 28 de Desembre doncs és el que toca precisament el dia dels Sants Innocents. Però a cada casa passa el que passa i a casa nostra toca llegir les “innocentades” que cada any pretenen gastar-nos els mitjans de comunicació locals. En faig recull de les d’aquest any:

Per començar els del Capgròs s’empesquen una història entre els cables de Wikileaks i la “sociovergència”. Us imagineu la pujada d’autoestima que tindríem tots si els cables de l’alta intel·ligència (és un dir) nord-americana parlessin de Mataró?.

Els del TotMataró en clau més local s’ho han treballat i sobre la “venda” de l’edifici del Centre de negocis del Rengle per instal·lar el macro prostíbul argumenten les raons de tots i cadascun dels grups municipals que, ves per on, hi estan tots d’acord.

Imaginació no els hi ha faltat als de la web matarónotícies.cat a “l’anunciar” la intenció de la colla castellera dels Capgrossos de substituir l’escultura de la Laia l’arquera per una reproducció a mida real de la torre de nou amb folres i manilles que els de la camisa blava varen descarregar per Tots Sants a Vilafranca. El millor de tot és que a hores d’ara he hagut de fer veure a alguns que només es tracta d’una innocentada.

Clar que amb algunes de les notícies que avui porten els diaris i televisions dona la impresió que "d’innocentades" hi han a tot arreu i algunes de conseqüències més greus. Santa Innocència! O no.