header-photo

Dia ple


I tant ple. D’aquells dies en que les coses es succeixen a una velocitat de dimonis i t’obliga a anar de bòlit. Al matí una reunió molt important a Barcelona per resoldre un parell de temes dels que parlarem en les properes setmanes. Tornar a Mataró per visitar el nou edifici de les Espenyes. Més de vuit cents metres construïts al mateix cor de la ciutat pel comerç i els serveis i la recuperació d’un fragment inèdit de la muralla i del seu pas de ronda. Amb aquesta actuació s’acaba tot el procés de rehabilitació de can Xammar que ha estat, sens dubte, el més important que s’ha fet mai al centre històric de la ciutat.


Abans de dinar visita amb els treballadors municipals al Tecnocampus. L’hem ensenyat a molta gent i ens quedava pendent una visita amb la gent de la casa. El Tecnocampus és mèrit de molta gent i per suposat del conjunt dels treballadors municipals que des dels seus serveis també han contribuït amb la seva professionalitat a fer-lo possible

Dinar de treball, cafè per escoltar el que diu la gent. Al capvespre presentació, a la sala de masters del Tecnocampus de l’estudi cartogràfic de les praderies de posidònies de Mataró. Ens el va demanar la gent de l’SPAS i la Diputació va encarregar els treballs que ens permeten tenir un coneixement exhaustiu i únic de l’alguer de Mataró i del seu estat de conservació. L’estudi posa de manifest el bon estat de conservació de l’alguer i estarà a disposició dels estudiosos a la casa Capell.

Encara queda temps per l’assemblea del PSC. Militants i simpatitzants que omplen la sala d’actes del partit per escoltar les darreres novetats sobre l’arxiu de la querella de can Fàbregas. Idees clares i el convenciment que el Corte Inglés, malgrat tots els entrebancs als que ens hem hagut d’enfrontar, està més aprop que mai de Mataró.

1 comentari:

Yuri Zhivago ha dit...

Enhorabona, company, de vegades la justícia d'aquest país és justa.