header-photo

Setmanes d’infart


Altres vegades he escrit que hi ha setmanes en les que tot pren una velocitat de vertigen. Actes institucionals, reunions, dinars i sopars de treball, escrits que cal fer, visites, entrevistes amb mitjans..., com si el món hagués d’acabar-se d’un moment a l’altre. Clar que l’eminent de les eleccions fa que calgui tancar carpetes, passar comptes. Tot plegat un desfet de temps que obliga a llargues i intenses jornades de treball que no permeten seure amb calma per escriure un post mínimament presentable i s’acaba tirant de “fons d’armari” amb vídeos i enllaços a escrits de premsa. Feia molts diumenges que no podia fer el que ara faig: seure tranquil·lament a escriure, posar música (Sibelius mai falla) i anar deixant que la tarda vagi passant amb aquell punt de melangia que tant m’agrada. I a l’hora d’escriure al bloc fer repàs del que han estat aquestes dues setmanes intenses en forma de dietari i obviant les reunions internes i les gestions ordinàries de despatx:

Dilluns 14:

09:00 Inauguració jornades del CDIAP al Centre de Congressos del Tecnocampus 10:30 Presentació de la Ruta Industrial de Mataró a la nau Gaudí

12:00 Roda de premsa per presentar els actes dels 400 anys de l'ermita de Sant Simó.

18:00 Visita a les obres de reurbanització del marge de la riera d’Argentona de la Planta de Valorització de Residus del Maresme.

Dimarts 15:

12:00 Roda de premsa del Balanç de Govern 2007-2011 a l’aula de masters del Tecnocampus.

21:00 Acompanyar a en Ramon Bassas en la roda de premsa en la que anuncia que no tornarà a ocupar un lloc de sortida en les llistes del PSC.

Dimecres 16:

06:30 AVE cap a Madrid 10:00 Participació com a ponent en les jornades de la FEMP: Los gobiernos locales y la estrategia de Biodiversidad en el horizonte”.

12:00 Acte de lliurament de premis del III Concurs de projectes per l’increment de la biodiversitat. Recollim el primer premi i signem un conveni de 150.000 €

19:00 Reunió a l’Ajuntament de Mataró amb els veïns de l’Havana i la directora general de la DGAIA per parlar del centre de la Ribera.

20:30 Visita a les noves instal·lacions de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals al nou local de la plaça del Forn del Vidre.

Dijous 17:

10:30 Jornada d’Eficiència Energètica: Enllumenat públic amb LEDS. A l’Ajuntament de l’Estany

13:00 Recepció a l’Ajuntament i visita a obres finançades pels fons Zapatero amb el vice-president del govern Manuel Chaves.

19:00 Acte d’inauguració de la Residència Mare Nostra.

19:30 Assemblea de l’Agrupació del PSC de Mataró per aprovar la llista electoral.


Divendres 18:

08:00 Parlament Metropolità organitzat pel diari 20 Minutos a la biblioteca de Singuerlín a Santa Coloma de Gramenet.

11:00 Assemblea general de l’Associació de Ciutats Educadores al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona.

19:00 Acte de celebració del PSC del Dia Internacional de la Dona Treballadora al Centre Cívic del Pla d’en Boet.

19:45: Presentació de l’Associació IMASS: Imatge, negocis, valors. Al Centre de negocis del Tecnocampus.

20:30 Nit de la Solidaritat a la Sala Cabanyes.

Dissabte 19:

11:00 Jornada de treball del PSC per preparar el Programa Electoral: L'hora de les oportunitats.

17:00 Celebració del Bicentenari del naixement de Josep Maria Benet Serra i Julià al Saló de Plens de l’Ajuntament de Mataró.

21:00 Concert de Los chicos del coro al Teatre Monumental.

Diumenge 20:


13:00 Celebració aniversari Penya Al-andalus

14:00 Dinar amb els amics de la Roda de Andalucía per celebrar El Encuentro anual. 19:00 Primavera solidària a Privat en benefici de Caritas.

Dilluns 21:

09:30 Inauguració del Fòrum Medi Ambient i Món Local al Centre de Congressos del Tecnocampus amb el president Fogué i el conseller Recoder.


12:00 Presentació al Saló del Tinell de l’Ajuntament de Barcelona dels resultats del Congrés Nacional de Medi Ambient (Conama).

16:00 Trobada dels Municipis adherits al Pacte d’alcaldes i alcaldesses dins del Fòrum Medi Ambient i Món Local al Centre de Congressos del Tecnocampus.

17:30 Reunió amb el Secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya. 19:30 Consell de Federació del Maresme per aprovar les llistes electorals de la comarca.

Dimarts 22:

09:00 Assemblea General de la Xarxa de Ciutats i Pobles per la sostenibilitat al Fòrum Medi Ambient i Món Local al Centre de Congressos del Tecnocampus. Aprovem la Declaració de Mataró a favor del cotxe elèctric.

11:45 Inauguració de l'exposició: Respostes al canvi climàtic, el paper dels municipis i Acte de reconeixement als municipis que han estat guardonats amb els Premis Medi Ambient al Món Local en els darrers quatre anys al Fòrum Medi Ambient i Món Local al Centre de Congressos del Tecnocampus.

13:00 Visita d’obres a la segona fase del sector del Verdet.

16:30 Al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona acte de constitució de la “Red Innpulso de Ciudades de la Ciència y la Innovación”.

18:30 Conclusions i cloenda del Fòrum Medi Ambient i Món Local al Centre de Congressos del Tecnocampus.

Dimecres 23:

12:00 Visita amb premsa a les obres del nou casal d’avis de Cerdanyola i que proposo porti el nom d’Oriol Batista.

15:30 “Fem un cafè de ciutat” a la Sala dels Lleons amb la gent de l’escola Montserrat Solà.

19:00 Recepció al Saló de Plens de l’Ajuntament dels participants en el Congrés RECUWATT que aquests dies es celebra a Mataró.

20:00 Acte institucional de nomenament de fill il·lustre de la ciutat del doctor Antoni Comas i descoberta del quadre que figurarà en la galeria de mataronins il·lustres.


Dijous 24:

09:30 Inauguració del Congrés Recuwat al Centre de Congressos del Tecnocampus. 13:00 Lliurament de claus de la promoció d’habitatges de lloguer del carrer Melèndez. 19:00 Recepció de l’equip de tennis taula del Centre Natació Mataró que ha guanyat la Copa de la Reina.

19:30 Inauguració de les obres de modernització i actualització del Museu de Mataró. 21:00 Sopar institucional del Congrés Recuwatt.

Divendres 25:

12:00 Acte d’inauguració del Centre de negocis El Rengle.

14:15 Clausura del Congrés Recuwatt 19:30 Inauguració del Grup Esther interiorista. 20:30 Celebració de la Nit de l’Esport al Teatre Monumental.