header-photo

En hores amargues

Companys i companyes, sabeu que m’agrada parlar sense massa embuts i avui jo no faré el típic joc de les nits electorals en les que tothom guanya. Nosaltres avui hem perdut i ja us vaig dir que jo assumiria totes les responsabilitats dels resultats electorals.

Deixeu-me dir-vos que acabo de trucar al candidat de CiU per felicitar-lo, però també deixeu-me dir-vos que nosaltres som gent que venim de lluny i volem anar lluny. Hem tingut nits electorals glorioses i d’altres de ben tristes, però mai hem de perdre l’horitzó dels nostres valors socialistes. No ens rendirem i des de la responsabilitat seguirem treballant per Mataró, la nostra ciutat, i pel nostre país, Catalunya. Que ningú esperi uns socialistes derrotats i enfonsats, tot el contrari. Avui més orgullosos que mai de ser el que som i disposats a guanyar noves batalles electorals i seguir, com hem fet durant 32 anys, canviant aquesta ciutat.


L’agraïment més profund a tota la gent que us deixat la pell en aquesta campanya i el convenciment que seguirem lluitant junts per una ciutat i un món més lliure, més just i més solidari.