header-photo

Diari de campanya: decidits a guanyar


Foto Elpais.es

Iniciem la campanya, ahir a la nit, aplegant més de cent persones en un sopar. Inici de campanya i inici de curs polític. Acte d’homenatge als companys Eloy, Anselmo, Melero, Adela i Pascual.

Discursos de Manuel Mas, Consol Prados i jo mateix.

Recordo als companys que farem campanya per guanyar les eleccions, que volem guanyar per governar i que volem governar per continuar transformant la societat. No hi ha més secret.

Farem campanya amb arguments, explicant que pels socialistes les prioritats passen per les qüestions que realment interessen als ciutadans: l’habitatge, la immigració, la seguretat, l’educació, la feina, ... Que deixem per d’altres els debats identitaris estèrils. Que el poble de Catalunya ja va votar majoritàriament el marc legal en el que vol desenvolupar la seva relació amb Espanya. I que també deixem per altres les desqualificacions i les mentides. Que volem guanyar i això depèn, en gran part, de la nostra capacitat per mobilitzar l’electorat que ens atorga la seva confiança en altres conteses electorals. Que volem guanyar, sense hipoteques, per governar.

I que volem governar per continuar transformant el país. Per continuar l’enorme obra de govern feta en aquests tres anys. Des dels ajuntaments ho sabem molt bé. Temes encallats des de feia anys i desconfiança permanent en la capacitat del món local s’han esvaït amb un treball intens de col·laboració eficaç. Als fets em remeto.