header-photo

De campanya-10-

Foto Quico Melero

Ahir doble acte a Cirera. A la plaça Antonio Machado, just davant de la nova escola. Per presentar els compromisos per l’educació i el compromisos per Cirera. Hem cregut sempre en la força transformadora de l’educació. Hem destinat recursos i hem anant molt més lluny del que ens corresponia com a administració local. La Isabel Darder que ens ha acompanyat ho ha recordat a tothom. Sabem quines són les necessitats, com atendre-les i en quin temps.

Tres noves escoles bressol (dues a Cerdanyola i una a Figuera Major), tres noves escoles de primària (a cal Collut, a Figuera Major i a Cirera). Dues de planificades (al carrer Herrera i a can Fábregas del paper). I dos Instituts també planificats (a Rocafonda i al Sorrall). Ampliar l’escola d’adults dels Tarongers i traslladar la de can Marfà (a l’antic Anxaneta) i la de Alarona (als baixos dels nous pisos socials del carrer Sant Cugat). Convertir el Biada en centre integrat de Formació profesional.

I per Cirera també idees clares i concretes: habitatges, aparcaments, instal·lacions esportives, millora dels accessos de l’autopista, més escoles i un nou parc. I el projecte del nou Monumental a tocar del barri, just a l’espai del Velòdrom.

Canvi de barri i acte al Camí de la Serra. Un barri nou on farem una nova escola bressol i una nova escola de primària. La millora dels accessos de l’autopista i un nou local per l'Associació de Veïns els interessa especialment.

El projecte d’un gran equipament esportiu a l'anomenat triangle de Molins, amb piscines i gimnàs i un gran pavelló esportiu apte per a grans esdeveniments esportius i culturals els il·lusiona i en demanem més detalls.

Compromisos concrets, que no em canso de repetir –per desesperació dels periodistes que segueixen la campanya- tenim comptats i sabem que podem fer. Altres es dediquen a les politiques falleres i a fer propostes de ciutats segregades.