header-photo

De campanya-3-

Foto Quico Melero

Dies amb l’accelerador a fons. Dies de precampanya i ara ja de campanya. Entrevistes, actes, reunions amb gent. I cal continuar governant, que la ciutat no s’atura, i aquesta és la prioritat absoluta. Però com que aquest és un post de campanya només en parlaré d’això.

El dissabte, acte al migdia a Vista Alegre. Ambient de vermut. La gent frec a frec i les preguntes directes, sense escapatòries possibles. Els accessos a l’autopista els amoïna. Volen entrar i sortir sense haver d’anar fins a la plaça de França. Explicació del projecte i de l’inici de les obres a Mata-Rocafonda per finals d’estiu.

Diumenge, presentació dels compromisos pel Front de Mar. Al passeig Marítim, en un matí esplèndid, davant el mar. La ciutat mediterrània en estat pur: sol, gent passejant, xerrant, fent esport. L’espai públic autèntic fòrum ciutadà.

Dilluns al meu barri. Els compromisos amb el Pla d’en Boet i Peramàs. La sala plena de gom a gom de veïns i amics del barri. De la gent que em veu cada dia anar a comprar el pa, entrant i sortint del parquing, llençant la brossa. Els meus veïns des de fa vint i vuit anys.

Dimarts, al matí els compromisos per la mobilitat. El Mataró Bus, els aparcaments, els nous carrers de vianants, les infraestructures ferroviàries, la N-II. Al vespre debat a l’Escola Universitària del Maresme organitzat per la FAGEM. Mentre explico com encarem el futur econòmic de la ciutat altres només s’atreveixen a repetir falsedats sense cap fonament o intentant desdir-se del que deien ara tot just fa un any. Una oportunitat perduda per saber que pensen.

Dimecres, compromisos per la igualtat i equitat de les dones. Al Centre Integral de la Dona de Rocafonda. Una aposta de gènere i una aposta per Rocafonda.

Dijous, sopar d’inici de campanya al Casal Aliança. Carregar piles abans de començar la campanya. Una oportunitat per a marcar objectius.

Divendres ja estem en campanya. Al migdia reunió amb delegats sindicals de la UGT. Els compromisos per la feina. A la tarda, a la Peixateria, els compromisos per la solidaritat i la cooperació internacional.


I demà, a les dotze al Casal Aliança, acte central de campanya.