header-photo

I seguim treballant

Foto Quico Melero

Setmana trepidant. Ja ho deia l’altre dia, la ciutat ni es para ni espera.

Dilluns
Junta de Govern. S’aproven les bases de tres concursos importants: la reurbanització del carrer de la Beata Maria, de Sant Simó i baixada Feliu de la Penya, reurbanització del camí Ral entre Sant Pere i Jordi Joan i construcció de l’escola Montserrat Solà a cal Collut.

Dimarts, presentació de les
propostes turístiques per l’estiu del 2007. Bona feina regidora Romero. A la tarda acte amb els Capgrossos. Entrega del recull de les signatures de les entitats que s’adhereixen a la demanda de la Creu de Sant Jordi per la colla castellera.

Dimecres, reunió amb els responsables de
l’esplai Garbí. Aquest any celebren 30 anys d’existència.

Dijous, bones notícies de
l’Observatori del Mercat Laboral. L’atur interanual baixa un 6%.

Divendres de traca i mocador. Entrevista amb la consellera Capdevila, inauguració del
quiosc del GIMM, inauguració del local de “Bulevards de Mataró”. A la tarda, Junta General del Consorci de Residus Sòlids Urbans. Adjudiquem el concurs de les obres d’ampliació i millora de la planta. Una inversió de 80 milions d’euros amb finançament de la Generalitat. Al vespre inauguració de la Romeria del Rocío i acte de celebració dels 40 anys de la Fundació Maresme.

Dissabte cercavila d’aniversari d’en Llauderet, Open de Catalunya al Centre Natació Mataró i cercavila de la festa del barri de Cerdanyola. On demanen a l’alcalde que hi vagi, si pot hi va.