header-photo

Moltes gràcies



De totes les fotos que m'ha fet en Quico Melero em quedo amb aquesta.

Aquesta ha estat una campanya intensa, I cal agrair a tanta gent el seu treball i la seva implicació per a que tot anés com estava programat. Als companys i companyes de l’Executiva del PSC que han pres les decisions que calia i als militants que els hi ha donat suport a les assemblees. Perquè al PSC, ignoro com ho fan els altres, l’executiva proposa i l’assemblea aprova.

A tots els que han treballat en l’elaboració del programa, que ha coordinat l’Alícia Romero. A la Montse López que ha dirigit la campanya. Als companys i companyes que han fet els porta a porta. A tots els que han donat la cara als mercats. A l’Ana Barrera que ha muntat un quants berenars amb molta gent. A les treballadores del partit que han posat, com sempre, un plus d’entrega. A l’Eloi Aymerich que ha fet la seva feina i ens ha encomanat la seva frescor. Als que han muntat els actes i han carretejat amunt i avall amb el faristol, el tamboret i el fons d’escenari. Als que m’han fet de “teloners” en els actes. A en Bassas que sovint li tocava ballar amb la més lletja. A en Quico Melero que m’ha fet un munt de fotografies. A tots els companys i companyes de la llista i als que aquest any ja no hi anaven: a la Pili, l’Arcadi i en Fermí per seguir treballant obstinadament en el projecte dels socialistes. A tots els que han posat paperetes als sobres, als que m’han donat ànims, als que m’han criticat algun element d’un discurs. Als que han escrit als blocs i m’han dedicat poemes. A les més de cent cinquanta persones que m’han donat suport a través de la Plataforma Alcalde Baron. I a tots els que m’han fet arribar e-mails, missatges al mòbil, paraules de suport.

I als que segurament em deixo. A tots i totes, passi el que passi demà, moltes gràcies.

I als periodistes que han seguit la campanya. A la gent de El Punt, del Tribuna del Maresme, del Capgròs i del Tot Mataró, als corresponsals dels diaris nacionals. A la gent de Mataró Ràdio i de RMRàdio. I molt especialment a la gent de Televisió de Mataró. En moments molt durs per ells, han fet una autèntica demostració de professionalitat i rigor. Bis en pots estar ben orgullós de la teva gent. A tots i totes, també, moltes gràcies per la vostra paciència, comprensió i per compartir alguns moments ben divertits.

Moltes gràcies a tots i totes.