header-photo

6’9 milions d’euros per Rocafonda i El Palau



Foto Quico Melero

Aquesta és la xifra amb la que la Generalitat de Catalunya ha subvencionat el projecte que, dins la convocatòria de la Llei de barris, varem presentar i que representen el 50% del projecte valorat. L’Ajuntament posarà altre 50% Un projecte molt treballat i amb molta gent. Amb els tècnics municipals i amb les entitats i persones representades en el Consell Territorial de Rocafonda-El Palau, presidit per l’Oriol Batista. Sense oblidar el suport de la Consol Prados al Parlament de Catalunya, de l’Oriol Nel·lo i del mateix conseller Nadal.

Una bona injecció econòmica que permetrà projectes molt importants de millora de l’espai públic com el Parc de Rocafonda, la rehabilitació de la riera de Sant Simó o la reurbanització de la ronda Cervantes, la rehabilitació d’elements comuns dels habitatges, la instal·lació d’ascensors, la rehabilitació de l’Escorxador per convertir-lo en biblioteca. També es podran tirar endavant nous programes socials i d’eliminació de barreres arquitectòniques.

Si al 2005 ens atorgaven els ajuts de la Llei de barris per Cerdanyola, ara ens arriben per Rocafonda-El Palau. La complicitat del govern de la Generalitat amb els ajuntaments està fent possible que els barris de Mataró, i d’arreu de Catalunya, siguin cada vegada més dignes i s’aturi qualsevol procés de degradació física o social.

Mentre tot això passa alguns es pensen que fer d’alcalde consisteix en tancar-se al despatx de la Riera. Què hi farem!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'Enhorabona, alcalde!!!!
Moltes gràcies per la part que ens toca!!!!!

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Enhorabuena otra mas, ese debe se tu trabajo, contestar con hechos, ellos que hablen.Un abrazo