header-photo

Enyorança de castells


Hi arribem al final de la temporada. La faixa fa dies que està desada a l’armari i la camisa, neta i planxada espera la primavera. Moment per fer balanç del que ha estat aquesta temporada pels Capgrossos i pel món casteller. Temps d’enyorar castells.

Quedava, però, la diada dels Minyons. No tenia bones vibracions sobre el que podien fer els de Terrassa a la seva diada al Raval de Montserrat. No ha estat ni un bon any ni una bona diada pels terrassencs. Les actuacions en diades anteriors no feien preveure novetats importants. Ni la plaça del Vi de Girona, ni la mataronina plaça de Santa Anna ni la Porxada de Granollers, varen veure castells dels que marquen diferència dels de la camisa malva. I avui no ha estat una excepció. Ni la torre de nou amb folre i manilles, ni el cinc de nou amb folre han pogut ser carregats pels Minyons aquest matí. La bona notícia ha estat el quatre de nou, justíssim, carregat pels Castellers de Barcelona.

Acabem doncs la temporada amb uns intractables Castellers de Vilafranca, la Vella en segona posició, Minyons en tercera, Capgrossos en quarta i la Joves en cinquena. D’entrada els administradors de Sant Fèlix tenen un problema per resoldre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola senyor Joan Antoni Barón, soc membre de la colla castellera dels capgrossos de mataró, vostè i jo hem viscut uns quants moments inoblidables per la colla.
M'agrada molt que un gran alcalde com vostè, sigui també un casteller com qualsevol altre, deixant a part l'importatntíssim càrrec d'alcalde de Mataró.
Pel que fa els castells, ja tenim ganes de tornar a començar la temporada, es troben a faltar els castells i els comapnys de colla.
Per sort aquest dissabte ens trobarem tots al casal per a fer la festa de final de temporada.
Fins aviat!

David Valverde
(www.dvalverdeb.blogspot.com)