header-photo

SPAM


La setmana genera quatre notícies entorn la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM). I darrera de les tres notícies una feina important de la de la gent de la SPAM.

Primer va ser la cessió, per part de la Diputació de Barcelona, d’una furgoneta per la recollida i transport d’animals. L’Ajuntament ha cedit aquesta furgoneta a la SPAM que gestiona els refugis d’animals de Mataró. La presència de la diputada de salut, la Dolors Gómez, m’ha permès demanar-li el suport de la Diputació per començar a concretar el projecte de gestió dels refugis des d’una perspectiva diferent. La situació actual és força insostenible pels ajuntaments, agreujades després de les darreres modificacions legislatives, pel que fa al manteniment dels refugis d’animals. Es fa necessari un canvi substancial en la forma de gestió que permeti, amb l’agregació de serveis complementaris, la viabilitat econòmica amb criteris empresarials de la gestió dels refugis. I a Mataró volem ser pioners en aquest tema.

La segona notícia m’arriba amb el nou número de la revista Peluts que també edita la SPAM. Informació sobre el programa de ràdio de la protectora, de la presència al programa Gossos de TV3, els dos anys del CAAC de Mataró, una entrevista a Sergi Mas, i moltes altres coses.

La tercera l’anunci d’una nova edició dels Encants Solidaris de la SPAM, la setena, aquest cap de setmana a la plaça de Santa Anna. Una bona i fàcil manera de col·laborar en la millora de les condicions de vida dels gossos i gats dels refugis de Mataró.
I la darrera el vídeo que han penjat a Youtube.