header-photo

Setmana profitosa


Curta però molt profitosa. Passa de tant en tant que la feina de setmanes i mesos qualla i en veiem els resultats.

Dilluns van ser l’inici de les obres dels nous accessos de l’autopista C-32 a la sortida Mataró-Nord i també el començament de les obres de construcció de l’escola bressol i del CEIP Maria Mercè Marçal al Camí de la Serra. Ja vaig escriure dilluns d’aquestes obres.

Dimarts, els bons resultats de la recollida de la FORM (fracció orgànica dels residus municipals) i la presentació de l’Hotel del Port. Una inversió important per Mataró que ens permetrà disposar d’un important equipament hoteler a primera línia de mar. Podeu llegir el que escriu en Ramon Bassas.

Dimecres, les notícies de la instal·lació a Mataró dels Serveis Territorials d’Educació i la signatura del contracte amb el Col·legi d’Aparelladors que s’ubicarà a la plaça de can Xammar. Demostració palpable de la confiança que Mataró comença a generar fora de la ciutat.


Encara podríem destacar la presentació del Pla d’Aparcament que preveu la construcció de més de 4.700 noves places, la signatura d’un conveni amb la Fundació Vilaseca per aprofitar els fons de la col·lecció com a recurs turístic i cultural, la col·laboració amb en Francesc Paez pel rodatge de la pel·lícula “Última sesión”.


En una setmana de tres dies realment hàbils és pot fer més, però realment és difícil. Tot això esperant que baixi el soufflé del 1-D per parlar-ne amb tranquil·litat.