header-photo

Que per molts anys xiuli l’huracà!



Moltes, moltes, moltes felicitats, Sala Cabañes, per aquest 75è aniversari, i moltes, moltes, moltes gràcies per tot el que heu fet, i feu, per Mataró. Setanta cinc anys de treball, d’il·lusió, de sentiments compartits dins d’aquestes velles parets i que han traspuat al conjunt de la ciutat.

Deia la presidenta que ara fa setanta cinc anys algunes persones de l’època varen fer un cop de cap. Ara cap tornar a fer un nou cop de cap i començar a treballar per la renovació i actualització d’aquestes instal·lacions. La junta està disposada, l’Ajuntament també i tots plegats estem delerosos de fer-ho realitat. No serà ni fàcil, ni ràpid, ni barat. Però ho farem.

I ho farem aquí, a la Riera. El carrer on passen les coses importants de Mataró. El carrer on ens hem enamorat i desenamorat mil vegades, on hem passejat amunt i avall hores i hores, on ens hem manifestat reclamant bàsicament llibertat, on celebrem la Festa Major. La Riera, el cor de la ciutat.

Una Riera que volem com a potent eix cultural, social i esportiu. Treballarem per mantenir la Gàbia a la Riera. Per dotar-nos d’un teatre de mig format nou i modern.

Tot plegat perquè volem mantenir la vitalitat formativa, creativa i associativa d’aquesta casa. Caldrà teixir moltes complicitats, dins i fora d’aquestes parets. Caldrà trencar alguns ous per poder fer les truites. Anar a cercar els diners allà on siguin. Però ho farem, amb esforç, il·lusió i tenacitat.

Moltes gràcies, moltes felicitats, i que per molts anys xiuli l’huracà!