header-photo

Un bon Negoci


Foto Fundació El Maresme

El Consorci de Residus Sòlids Urbans del Maresme hem signat un conveni amb la Fundació El Maresme per col·laborar en el projecte d’instal·lació de plaques solars fotovoltaiques en el nou edifici de can Negoci. Aquest nou equipament acollirà el Centre de Teràpia Ocupacional de la Fundació que donarà feina a 80 persones amb discapacitat psíquica.
L’edifici de can Negoci, situat a la riera d’Argentona, és un edifici especialment dissenyat en termes mediambientals que ha tingut en compte l’orientació de l’edifici, el mantell vegetal, la ventilació creuada, el terra radiant. Amb una caldera de biomassa, plaques solars per escalfar l’aigua i una gran pantalla energètica de més de 300 metres quadrats de plaques solars fotovoltaiques.

La Fundació El Maresme ha llençat una campanya per finançar aquesta pantalla energètica. Concretament hi ha 200 plaques solars en venda amb un cost de 1000 € per placa.

Dues entitats comarcals, el Consorci i la Fundació, treballant plegats per millorar la vida de les persones, per cuidar el medi ambient i per impulsar la Riera d’Argentona com a eix vertebrador del territori. Per tot això avui hem fet un bon Negoci.