header-photo

Quadernet de vacances: Siau-nos amparo i guia



Les Santes del 2008 ja són història i, encara que l’inici del festival Shakespeare a Mataró em retè a Mataró un dia més del previst, podem començar les vacances d’estiu. Un parell de setmanes fora de Mataró –amb el mòbil obert i internet a mà- hauran de servir per descansar i recarregar energies desprès d’uns mesos d’intensa activitat política. Moltes hores per davant per llegir, passejar, treballar manualment, reflexionar sobre alguns temes pendents i temps per dedicar a la família.

Mantindré el bloc actiu –m’agrada més el mot calvinista que stajanovista- encara que en format més estiuenc. Per tant poca política (malgrat que darrerament hi escric poc de política), més literatura, alguns indrets, curiositats i allò que vagi passant que pugui ser mínimament interessant. Com els diaris però sense crònica “rosa”.

La pila de llibres per llegir és important, l’agenda s’omplirà d’excursions, algun concert, un parell d’exposicions ja previstes i la resta amb el que vagi sortint. Aquí dalt comencem amb festes, que és Sant Feliu i cal celebrar-ho com cal i ja ho diuen els goigs:

Puig que triomfant eixiu
de la infernal bateria,
Siau-nos amparo i guia
Patró nostre, Sant Feliu