header-photo

La plaça de Cuba


Dissabte ja hi vaig anar a comprar i avui ha tocat visita oficial amb premsa. Em refereixo al mercat de la plaça de Cuba que divendres va tornar a obrir les portes després de sis setmanes de tancament per obres. Unes obres, amb un pressupost superior als sis milions d’euros, que encara han de durar bastants mesos i que han de permetre la rehabilitació complerta del mercat.

Ara s’ha canviat tota la coberta de l’edifici, s’ha substituït el terra, s’han fet les noves instal·lacions elèctriques i d’aigua i s’han reubicat les parades, eliminant les que ja estaven tancades i renovant-se a fons algunes de les restants. El resultat, tenint en compte el que han opinat botiguers i clients, ha estat magnífic. El mercat presenta un aspecte nou, renovat, molt més modern.

Feia anys que treballàvem en la remodelació d’un mercat que volem segueixi tenint un paper important en l’oferta comercial de Mataró i del seu entorn. Ha calgut molta paciència, posar d’acord molta gent i prendre decisions importants per tirar endavant aquest projecte de remodelació. Ara comencen a veure’s els resultats i els propers mesos. A mesura que es vagin completant els treballs, el mercat canviarà completament la seva fesomia interna i la seva dinàmica comercial. L’aposta ha estat forta i compartida amb els paradistes. La resposta dels clients, pel que s’ha vist aquests dies, ha estat molt bona. Queda rematar la jugada i fer que el mercat recuperi la vitalitat de temps passats però amb els requisits i les demandes actuals.


A la imatge es pot veure com quedarà la part del mercat que encara està en obres.