header-photo

Confiança


Foto Vern Bueno

Si hagués de resumir el que ha estat el dia d’avui em decantaria sens dubte per la paraula confiança. I per partida triple.

Confiança en el treball que es pot fer des de les administracions públiques. Avui que hem col·locat la primera pedra del nou centre integral de revalorització dels residus del Maresme. Una confiança entre els ajuntaments que conformem el Consorci, entre el consorci i l’Agència de Residus de Catalunya, entre les administracions i el ciutadans. Una confiança mútua que ens ha de permetre solucionar el problema de la gestió dels residus a la nostra comarca. Una inversió de vuitanta milions d’euros aportats a fons perduts per la Generalitat de Catalunya.

Confiança en el treball que les empreses privades fan per mantenir l’ocupació i generar riquesa, Aquesta tarda s’ha inaugurat les noves instal·lacions de l’empresa Delmar, concessionari de Renault a Mataró. Unes modernes instal·lacions, mediambientalment pioneres, que donaran un bon servei a la ciutat. En un moment de crisi és significativa aquesta inversió que ens fan recuperar a tots la confiança en el nostre propi futur.

Confiança en la generositat i la voluntat de servei. La que han demostrat durant cent anys les Filles de la Caritat gestionant el menjador Sant Joaquim del camí Ral. Un centenari que avui hem celebrat amb la presència del Cardenal Martínez Sistac en una basílica de Santa Maria força plena. Cent anys de treball, adaptant-se als temps, amb bona col·laboració amb els serveis socials de l’Ajuntament.