header-photo

Temps de castells: estranya diada

Foto Xavier Saborido

La de Tots Sants a Vilafranca. Estranya pels resultats i estranya per les sensacions. La llenya, lletja i que ha acabat amb molts castellers a l'hospital, del quatre de nou net dels Castellers de Vilafranca els ha condicionat tota la jornada. Elevades expectatives que no s'han pogut acomplir i que ha deixat els de la camisa verda amb cara de circumstàncies. El castell presentava millors mides que en el del concurs, però just després de l'aleta ha caigut aparatosament. Dues llenyes més i una mica insòlites tractant-se de qui es tracta. Llenya al tres de nou folrat i a la torre de vuit folrada que almenys s'ha pogut carregar. Un solitari quatre de vuit amb l'agulla descarregat. Del pilar de vuit anunciat al pilar de cinc tirat. Una jornada per oblidar pels de Vilafranca.

Eufòrics els borinots. Una bonica torre de vuit folrada, un tres de nou folrat amb un peu excepcional, un quatre de vuit millorable, Un vano de cinc per acabar i sortir de la plaça més castellera més que satisfets, amb la mirada posada en la diada de Minyons i el cinc de vuit al cap.


Capgrossos contents, però ... Un cinc de vuit per treure nervis abans del quatre de nou folrat. Un bon castell, segur i solvent, que hem descarregat per primera vegada després de Santes. Ens feia falta aquest castell després dels dos peus desmuntats al concurs. El però?. La llenya, després de carregar-lo, del tres de nou folrat. Un castell que tenim i que ja ens ha caigut dues vegades aquesta temporada. Una bona actuació, just abans de la diada de la colla diumenge vinent. Però Capgrossos som Capgrossos!

1 comentari:

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

Bònica foto d'un castell, el 4de9f., que per a molta gent de la colla és quelcom més que un castell...
Gràcies colla, a Castellers de Vilafranca per convidar-nos, amics tambè en hores no tan bones com d'altres passades o per vindre, a Castellers de Sants se'ls ha de felicitar pel seu final de temporada i ajuda.
Hi han temes que no voldria explicitar ara i aquí, però han fet una mica de mal en la colla, per a mí queden com a malentessos... Unes paraules húmils, i tranquilitzadores podrien ser la millor manera de tancar una dinámica, que encara per les seves consequències, les patirem força temps.Martí Catal`Pedersen