header-photo

Un altre pas


Quan algú, d’aquí uns anys, escrigui la història política de la ciutat i del Maresme haurà de valorar els per què de moltes coses en la curta història universitària de Mataró. Però ara el que cal es seguir en el procés que varem iniciar fa quatre anys i, que després de molt de treball, ens ha portat a la situació actual de fusió de les dues escoles en un sol projecte universitari dins del Tecnocampus. Universitat i empreses juntes compartint espai, coneixement, inquietuds i oportunitats. Més que mai el Tecnocampus pren dimensió comarcal i més que mai la universitat es posiciona com a element diferenciador del nostre parc tecnològic.

Ara s’inicia una nova fase pel projecte universitari del Mataró i el Maresme. Un projecte que suma el que de bo tenien les dues escoles, li dona més massa crítica i el projecta amb nova força. En pocs dies les dues escoles hauran acabat el procés de dissolució dels seus òrgans de govern. Una bona feina que cal agrair a la intel·ligència i generositat dels responsables polítics i acadèmics de les dues escoles.

Però no ens quedarem aquí i tot just quan aquest projecte comença a quallar d’altres es comencen a treballar. Treballar cosa força diferent de xerrar.