header-photo

Temps de castells: clàssica de vuit i pilar de sis


L’agenda institucional no em permet anar a fer castells a Manresa. Com sempre, però, hi ha bones amigues que em mantenen informat puntualment i per vis SMS del que va passant a plaça. I avui les notícies des de la capital del Bages no podien ser més interessants: tres de vuit de postal, quatre de vuit, torre de set i pilar de sis. Era el que es portava a l’agenda i s’ha tirat a l’estil capgròs. A senyalar els dos castells inèdits aquest any: el tres de vuit, el dos de set. I encara més a destacar un pilar de sis que sabíem imminent pel bon treball dels pilaners mataronins.

Amb els Capgrossos també han actuat Sagals d’Osona (5 de 7, 3 de 7 aixecat per sota, 4 de 7 amb l'agulla, 3 pilars de 4 un d'ells aixecat per sota) i Tirallongues de Manresa (3 de 7, 4 de 7 amb l'agulla 4 de 7, pilar de 5).

Per davant tota una setmana per preparar l’actuació de l’aniversari a la plaça de Santa Maria, que ja ha agafat definitivament el relleu a la plaça de Cuba per aquesta diada, i on es descobrirà la placa de plaça de nou que es va guanyar l’any passat amb el tres de nou folrat (que podeu veure a la foto d'en Xavi Saborido) de l’aniversari.