header-photo

Temps de castells: la Vella és la Vella

Foto ACN


Dia sencer treballant a Madrid per arribar a casa just per veure al Quarts de Nou l’actuació castellera de Sant Joan a Valls. I per arribar a la conclusió que la Vella és la Vella.

Hom , que més aviat verdeja a l’hora de triar colla que no sigui la pròpia, no pot si no treure’s el barret per saludar la bona actuació de les colles vallenques avui. Un cinc de vuit, un tres de nou folrat i un quatre de vuit amb el pilar, (i no una tripleta vilafranquina com vaig escriure per error) i un pilar de set folrat pels de la camisa rosada i un tres de nou folrat, cinc de vuit i torre de vuit folrada pels de la camisa vermella. Derbi vallenc clarament decantat cap al cantó de la Vella.

Mentrestant, a Vilassar de Mar, els Capgrossos han tirat la clàssica de vuit i el pilar de sis.



4 comentaris:

Unknown ha dit...

Perdoni, però la tripleta vilafranquina, a part de ser un invent dels periodistes per denominar el 3 i 4 de 9 i 4 de 8 amb el pilar de 6, no és el que vàrem fer la vella. Informi's millor, o no treballi fins tant tard. Atentament, P.Roig.

Joan Antoni ha dit...

Té raó, ha estat un lapsus meu. Disculpes! Però vaja tal com estava la Vella ahir, si en lloc del 5d8 és proposa el 4d9 igual el descàrreguen. De totes maneres una gran diada vallenca.Felícitats!

Joan Antoni ha dit...

I perdoneu els accents però la BlackBerry no dona per més!

Josep Solé Tarragó -Pep- ha dit...

Benvolgut Joan Antoni,

Soc Josep Solé. President de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i es dona la circumstància que resideixo a Mataró des de fa 22 anys.
Com a vallenc d'arrel em sento orgullós que l'Alcalde de la ciutat on visc sigui casteller i que a més estigui tan pendent de l'actualitat castellera. No cal dir que des de la Colla Vella continuarem intentant generar bones noticies al llarg de tota la temporada.
Bona temporada, també.
Josep Solé i Tarragó.