header-photo

Justícia


Comunicat sobre l’anul·lació de la imputació del regidor d’Urbanisme, Ramon Bassas, en l’afer de Can Fàbregas i de Caralt


L’Audiència Provincial de Barcelona ha estimat el recurs d’apel·lació de la defensa i ha deixat sense efecte la imputació del regidor d’Urbanisme, Ramon Bassas, en l’afer de Can Fàbregas i de Caralt.

Arran d’aquesta resolució de 15 de març, l’Ajuntament va tenir coneixement ahir d’una interlocutòria del Jutjat d’Instrucció número 3 de Mataró en la qual el jutge declara la nul·litat de ple dret de la declaració feta per Ramon Bassas, el dia 26 de febrer.

Ramon Bassas va ser declarat imputat l’11 de gener de 2010 per presumptes delictes contra l’Ordenació del territori i el Patrimoni Històric.

La interlocutòria, a més de declarar nul·la la declaració del regidor i com a conseqüència d’aquesta, també declara nul·les de ple dret les interlocutòries següents:

. Interlocutòria del dia 30 de març en la qual admetia parcialment la petició de noves diligències formulades per la CUP.

. Interlocutòria del 7 d’abril en la qual s’admetia l’ampliació de la querella amb la imputació d’una arquitecta municipal del Servei d’Urbanisme i la citació d’altres testimonis.