header-photo

Temps de castells:orgullós, agraït i emprenyat


Aquests són els tres sentiments amb els que avui he sortit de la plaça de Santa Anna després de la diada castellera de Les Santes. Orgullós amb la meva colla per la bona actuació que hem fet. És cert que no s’ha assolit l’objectiu de la torre de nou amb folre i manilles, però és cert que s’ha fet un intent més que solvent i que hem descarregat un tres i un quatre de nou folrat. Quantes colles, a dia d’avui, poden fer el mateix?

Agraït per l’enorme treball que s’ha fet aquests dies i per la quantitat de gent que s’ha mobilitzat. Als assaigs al local, divendres a la mateixa plaça de Santa Anna. S’ha creat un ambient casteller únic a la ciutat que s’ha demostrat en una plaça en la que hi ha hagut moments que semblava que no hi cabia ningú més. Agraït a la colla i a la ciutat. I als Castellers de Vilafranca i als Castellers de Lleida que avui a plaça han tirat el millor que tenien.

I emprenyat. Amb el puntet de mala llet necessària per tornar-hi, per tornar a ser molts i molts als assaigs, per treballar amb una mica més de ràbia i acabant descarregant aquest castell de gamma extra. L’objectiu està ben clar: pel concurs de Tarragona.