header-photo

Donant gràcies


Foto Capgros.com

Avui que el jutge ens ha comunicat l’arxiu de la querella de can Fàbregas és el moment de donar gràcies a molta gent.

Als serveis tècnics i jurídics de l’Ajuntament i de PUMSA que com s’ha demostrat han fet un treball impecable i determinant per l’arxiu de la querella. Massa sovint, i de manera molt irresponsable, aquests funcionaris i treballadors han vist com es qüestionava (igual que en altres assumptes) la seva professionalitat i es posava en dubte la seva solvència tècnica.

Gràcies també als membres del govern, a tots i cadascú d’ells, i als grups municipals del PSC i especialment a ICV-EUiA i ERC pel seu suport i lleialtat personal i política. És en situacions com aquesta quan es demostra la solidesa d’un govern i la solvència de les persones que el conformen.

I sobretot gràcies als centenars de ciutadans i ciutadanes que de viva veu, per correus electrònics o a les xarxes socials ens han manifestat el seu suport personal i ens han animat a resistir i a tirar endavant. Sense ells tot hagués estat molt més difícil.

Darrera queda un llarg any d’incerteses, malgrat estar absolutament convençuts de la legalitat de tot el que s’ha fet. Un any on la política local, i alguns polítics especialment, ha mostrat la seva cara més fosca i insolvent. Un any perdut per Mataró que ara toca recuperar el més ràpidament possible.