header-photo

El nou 24 hores


L’informatiu 24Hores Maresme estrena una nova identitat gràfica innovadora i dinàmica coincidint amb el trasllat al Tecnocampus de la seu d’m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme.

Aquesta nova identitat gràfica de la careta i del plató fa seus els colors corporatius i entronca amb la ‘mosca’ i la continuïtat d’m1tv protagonitzada pels municipis. La nova careta recopila imatges singulars del territori sota els feixos de llum del sol i els reflexos del mar tan característics de la comarca. El nou plató virtual aposta per les imatges en moviment.

La implementació de la nova identitat, coordinada i impulsada per m1tv, ha comptat amb la col·laboració de l’estudi Bitauro per al disseny gràfic, i de Ferran Garcia i Albert Maynou per a la creativitat musical. Bitauro és un estudi de producció audiovisual dedicat a la creativitat en el món del grafisme digital, la producció d’efectes visuals i l’animació en 3D.

Ferran Garcia és tècnic de so, de Mataró Ràdio, amb experiència en el món audiovisual, i Albert Maynou és músic i forma part del grup La Bundu Band d’Arenys de Munt, guanyador del Giramaresme 2010.

L’informatiu 24Hores Maresme d’m1tv repassa l’actualitat diària i s’emet cada dia a les 20.30h i es reemet a les 22h. També es redifon a les 8h, 9.30h, 11.30h i 13.30h de l’endemà.

Nota de premsa de m1tv sobre la nova imatge de l'informatiu 24Hores Mataró-Maresme.