header-photo

Campions i campiones!



Cap de setmana intens per l’esport mataroní. I cap de setmana d’èxits.
Les noies del Centre Natació Mataró campiones de la superdivisió de tennis taula. Això vol dir ser el millor equip d’Espanya. Ahir necessitaven guanyar al Relesa Cartagena i ho varen fer per tres sets a quatre. Avui, partit de tràmit a Elx, nou triomf per un contundent zero a quatre.
Aquest matí, al pavelló de Cirera, els nois del GrupClima Mataró han guanyat al Agro Coruña per 5 a 4. Això vol dir que han quedat campions i, el que és més important, han assolit l’ascens a la Ok Lliga. La lliga d’hoquei patins millor del món.
Les noies del Júnior Femení del Bàsquet Mataró s’han classificat per la fase final del Campionat d’Espanya. Avui han guanyat al UB-FC Barcelona per un contundent 71-51. Aniran a Madrid, amb el suport del Patronat d’Esports, a intentar revalidar el títol que ja varen guanyar l’any passat.
I encara m’arriben notícies de l’ascens de l’equip infantil del C.E. Mataró que aquest matí ha aconseguit matemàticament l’ascens a la Divisió d’Honor de futbol.
Mentre alguns, com denuncia en Ramon Bassas al seu blog, promouen polèmiques que no porten enlloc, molts altres treballen de valent per l’esport de la ciutat.
Felicitat a tots i a totes!