header-photo

Res no s’atura

Foto Romuald Gallofré
Malgrat estar en plena campanya electoral pel referèndum de l’Estatut, el treball a l’ajuntament segueix el seu ritme de creuer. Una setmana atapeïda de feina, d’actes, de reunions i de visites.
El dilluns la roda de premsa del Banc de Sang i Teixits per la Marató del dijous que ha estat un autèntic èxit. Una vegada més Mataró ciutat solidària.
El dimarts reunió amb representants dels botiguers per tal de reconduir algunes temes importants. Sóc optimista i si som capaços, com els hi demano, de fer un debat tranquil i en profunditat, defugint de tòpics, ens em podem sortir molt bé. Al vespre reunió de constitució de Mataró Audiovisual, l’empresa municipal que ha de gestionar Mataró Ràdio. Una reunió profitosa per anar tancant temes importants. Ja tenim decidit que la primera emissió serà el dia 25 de Juliol amb motiu de la crida de Les Santes.
El dimecres reunions de treball d’aquelles que al cap d’un temps permeten inaugurar coses o engegar programes.
Dijous molt intens. Reunió amb pagesos afectats pel projecte dels accessos de la C-.32. Visita a les obres de reurbanització dels carrers de Peramàs. Crèdit de síntesi amb els alumnes de 3r d’ESO de l’IES Puig i Cadafalch. Jornada del Banc de Sang i per acabar la tarda acte d’entrega dels diplomes als voluntaris lingüístics.
Divendres visita a l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena per veure com han quedat les obres de reforma. A la nit Festa del club Hoquei Mataró de final de temporada. Una temporada històrica amb el retorn del club a la Lliga OK. La millor lliga d’hoquei patins del món.
Dissabte al matí assemblea del Fons Català de Cooperació pel Desenvolupament. Visita al Centre Natació Mataró per veure i entregar medalles del 15è Trofeu Ciutat de Mataró de natació i recepció als futbolistes que participen el Torneig d’Agermanament. Nois vinguts de Cehegin, Córsico i Malakoff, que conjuntament amb els de Mataró celebren una nova edició d’aquest torneig itinerant per les quatre ciutats agermanades.Encara queda el sopar de fi de temporada de la Unión Deportiva Cirera per celebrar l’ascens a Primera categoria regional de varis dels seus equips. Temps per parlar de futbol i per concretar les actuacions futures de l’Ajuntament en instal·lacions de futbol a Cirera.
I entremig els actes de campanya i intentar tenir una mica de vida privada. Això darrer surt bastant malparat.
I comencem el compte enrere de Les Santes.