header-photo

Setmanari



Foto S. Gràcia


Setmana sense pausa. De fet comença el diumenge a la tarda quan s’anuncia el més que probable reedició de l’acord de govern entre el PSC-ERC-ICV. Serà el que l’endemà s’anomenarà l’Entesa Nacional de Progrés.

Mentre la vida política catalana es revolucionava la feina a la ciutat segueix al seu ritme implacable, una cosa darrera l’altra i un no parar mai.

Dilluns, matí de reunions. Entrevistes amb persones diverses per parlar de temes concrets. Al migdia dinar de feina amb en Manel Nada, l’Esteve Tomàs i en Sagalés. Balanç de com està anant la nova línia Mataró-Granollers-Sabadell i noves propostes de millora del transport públic. A la tarda la reunió quinzenal del Grup Municipal Socialista. Els plats abans de servir-los cal cuinar-los.

Dimarts, acte sobre Sida i Món Local a la capella de l’antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena. La consellera, en funcions, Marina Geli excusa a darrera hora la seva absència. La foto al Parlament la retè a Barcelona. He perdut el compte de les visites de la Geli a Mataró. A migdia signatura amb en Lolo Ibern del protocol de suport a l’atletisme. Dinar amb la diputada Kati Carreras-Moysi. Està molt interessada en l’Agenda per la Solidaritat. En parlem a fons i comencem a parlar d’unes futura jornada de treball. Al vespre Ple Municipal. És l’ordinari del mes de novembre. Temes importants i de futur. Inusualment acabem a les deu de la nit. Temps per anar a sopar amb els companys del grup socialista i descomprimir una mica.

Dimecres, de bon matí al Servei de Mobilitat, reunions diverses i recepció als nois i noies que van anar als Special Olympics. Se’ls veu contents i orgullosos del que varen fer a Lloret. Tarda molt intensa. Dues reunions al Consell Comarcal per parlar del Pla Estratègic del Maresme. Dues reunions més al Consorci de Tractament dels Residus sòlids del Maresme. El projecte de reforma de la Planta de Mataró va prenent forma i es van complint els plaços.

Dijous, a primera hora inauguració de la 6a Jornada d’Atenció Geriàtrica als Hospitals d’Aguts. Visita als habitatges de la baixada de les Escaletes. Aprofito per comprar el llibre d’en Jorge Wabensberg, Reunió amb els alcaldes del Consorci de la TDT Mataró- Maresme. Llarga passejada per Cerdanyola. Inauguració de la Fira Innovàtic. En Jose Spà podrà escoltar MataróRàdio per Internet.

Divendres, a les vuit reunió de treball amb el Servei de Manteniment a l’Escorxador. Reunió per parlar de l’orgue de Santa Maria amb en Raül Prieto. Signatura amb l’empresa Unitex-Hartmann d’un conveni de col·laboració amb el Consorci Sanitari del Maresme. La innovació a l’Hospital. Dinar amb ponents de la Fira Innovàtic. Interessant conversa sobre la internacionalització de les empreses. Dos casaments a la tarda i al vespre, Festa del Futbol a Can Bruguera. Una estona abans signatura del Pacte del Futbol. La idea que vaig llençar l’any passat es fa realitat. Jornada de quinze hores. Arribo mort a casa.

1 comentari:

Josep Maria ha dit...

salutacions senyor alcalde... jeje
Bé, crec que t'haig de donar les gràcies per haver pogut escoltar aquesta tarda "Carnet Esportiu".
Imagina't com porto "el mono" de no poder disfrutar de la comunicació local... això m'ajudarà!
Molts records, ens veiem pel desembre, per poder disfrutar dels meus i de la meva ciutat!
Una forta abraçada!