header-photo

Una llista per governar




Foto Quico Melero



Ahir al vespre, l’assemblea del PSC, va donar un ampli i majoritari suport a la llista electoral que l’executiva va presentar.

Una llista que vaig definir com la del candidat del PSC. Perquè malgrat l’alcaldable tingui molt a dir en les persones que l’han d’acompanyar en les eleccions, no es pot oblidar que ho farà sota les sigles d’un partit. En aquest cas del Partit dels Socialistes de Catalunya. El meu partit.

Però la llista, com la ciutat, no s’acaba en els límits d’un partit polític i més enllà de la militància, vol representar sensibilitats diferents i que poden sintonitzar amb els principis bàsics del nostre projecte. Per això l’he definida com a heterogènia, amb persones de trajectòria àmplia i diversa, preparades per poder gestionar la ciutat i liderar els canvis socials i econòmics que ens esperen.

Una llista paritària, amb homes i dones en igualtat de condicions, de gent treballadora, il·lusionada per Mataró i que coneix la ciutat pam a pam. Gent de tots els barris que no necessiten tours turístics per conèixer la ciutat. Amb una combinació d’experiència i gent jove, que aporta saba i perspectives noves al projecte socialista.

Vaig voler agrair especialment als companys que pleguen la seva lleialtat personal i el seu bon treball per la ciutat. I també vaig agrair als que han volgut formar part de la candidatura. Sé el pa que s’hi dona en aquesta feina i les renúncies que hauran de fer i els compromisos que hauran d’assumir.

Hem fet una llista per governar, per ser la força majoritària del govern de la ciutat dels propers quatre anys. Però això només serà possible si sabem compartir amb els ciutadans els problemes i les il·lusions.